Jenni Ståhlström

jenni

Liikunta on pitkään ollut rakas harrastus. Toivoin aina lapsena pääseväni tanssitunnille, mutta tarjolla oli "vain" voimistelua eri muodoissaan. Ja kivaahan sekin oli, mutta jotain tuntui kuitenkin aina puuttuvan. Aina kun mahdollista vakuutin telinevoimistelukaverit tekemään tanssikoreaografiaa kanssani ja vihdoin myös liityin mukaan jazztanssiryhmään. Kun vielä suoritin aerobicohjaajan perustutkinnon ja sain oppia ohjaamiseen, tunnin suunnitteluun jne, huomasin olevani ohjaajana telinevoimistelussa ja aerobicissa sekä useammassa jazz/showtanssiryhmässä.

Pitkäksi aikaa ohjaaminen jäi muun elämän varjoon. Liikunta on tosin ollut mukana koko ajan ja olen innostunut kokeilemaan monenlaisia lajeja. Minua kiinnostaa kehonhuolto, liikkuvuus ja kehonhallinta, joten harrastushistoriasta löytyy joogaa, pilatesta, tanssitunteja laidasta laitaan, kehonhallintaa eri muodoissaan. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Tanssin tukena hyvin toimiva pilates on itselleni merkityksellinen laji, jonka avulla saa lisäpontta mihin tahansa liikuntaharrastukseen ja sitä sanomaa haluan jakaa muillekin.

Tulethan rohkeasti mukaan tunnille, jossa liikutaan oman kehon ehdoilla, käytetään pilateksen kehonhallintamenetelmiä ja tutustutaan keskivartalon voimaan.