Ebba-Kaisa Tuomela

ebba-kaisa

 

Aloitin tanssin kuusi vuotiaana kilpatanssin alkeisryhmässä. olimme parini  kanssa niin nuoria, että kävimme alkeisryhmän kaksi kertaa. Alkeisryhmässä  pidetään harjoituskilpailut, joissa saadaan kulta, hopea tai pronssi kunniakirja ja antaa myös luvan siirtyä alkeisryhmästä eteenpäin ja kilpailemaan.

Saimme kummallakin kerralla pronssisen kunniakirjan, joka ei oikein rohkaissut kumpaakaan, mutta jatkoimme silti. Kilpatanssi jatkui ja tuli ensimmäiset kisat, joissa olimme toisia ja siitä se sitten lähti. Voittoputki. Juniori-ikään asti.
Kilpailut Blackpoolissa ja tanskassa ja  Italiassa. Juniorimaajoukkue paikka. Olimme liekeissä ja se oli  taivaallista. Opetin bailatinoryhmiä koko ajan ohella ja kahdeksan vuotta sitten sain "perheen pienimmät" eli baby bailatino ryhmän. Lasten kanssa  oli ihanaa tehdä töitä. Lapset toimii kuin peili. Pidin aikuisille, nuorille ja ihan pienille ryhmiä ympäri saloa monta tuntia viikossa ja nautin.

Kilpailemisen lopetin kymmenen vuotta sitten ja jatkoin vain opettamista, josta nautin enemmän kuin kilpailemisesta. Sain jakaa tanssin iloa kaikille oppilailleni.
Kaksi pronssikunniakirjaa ei lannistanut, vaan jatkoin sydämellä ja siitä on tanssissa kyse; kaikki alkaa sydämestä ja  musiikin yhteistyöstä.
Äitiyslomalla kevätkauden 2018.